zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Loohuis Installatiegroep is 1.500ste lid DNHK


Den Haag, 29 november 2018
De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) verwelkomt met de Loohuis Installatiegroep uit Fleringen in november het 1.500e lid. Daarmee is het ledenaantal binnen de afgelopen acht jaar verdubbeld. Het DNHK-netwerk blijft zowel aan de Duitse als aan de Nederlandse kant stabiel doorgroeien.

'We zijn erg blij met deze ontwikkeling. Dit laat zien dat de Handelskamer als platform voor Duits-Nederlandse economische belangen nog steeds aan betekenis wint', aldus DNHK-directeur Günter Gülker.

De bedrijven die lid worden doen dit vooral voor het leggen van nieuwe zakelijke contacten´en om gerichte informatie over zakendoen in het buurland te verkrijgen. 'We zien steeds weer dat succes in het buurland sterk samenhangt met begrip voor de gewoontes en de cultuur van onze buren en de anticipatie op deze verschillen', aldus Gülker. De DNHK organiseert jaarlijks zo'n honderd evenementen, die uiteenlopen van branchespecifieke Round Tables, bedrijfsbezoeken en New Members' Days tot culturele of sportieve ledenacties. Deze evenementen vinden gelijk verdeeld in beide landen plaats en ook de verdeling van de leden is in evenwicht: Van de 1.500 leden zijn 754 Nederlands en zijn er 746 in Duitsland gevestigd.

 

Grensoverschrijdend

Het 1.500e lid, de Loohuis Installatiegroep B.V., beschikt sinds 1996 ook over een vestiging in Duitsland om de Duitse markt beter te kunnen voorzien van installaties voor zowel particulieren en het bedrijfsleven. Ben Kuipers, directeur van de Loohuis Installatiegroep en tevens honorair consul voor Duitsland, is er trots op dat het in 1953 opgerichte familiebedrijf inmiddels over 480 medewerkers beschikt, verdeeld over tien vestigingen. Dit toont aan dat niet alleen het netwerk van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK), maar ook de grensoverschrijdende activiteiten van de DNHK-leden blijven groeien.  

Loohuis Installatiegroep is 1.500ste lid DNHK'
De Duits-Nederlandse Handelskamer verwelkomd met Loohuis installatiegroep 1.500ste lid
1/1
 
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts