zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Inventaris aannemer Van Dijk online geveild: van houtbewerkingsmachines tot doopvont


Gouda, 13 augustus 2018
Al meer dan honderd jaar was aannemersbedrijf Van Dijk een begrip in Gouda en omstreken. Onvoorziene omstandigheden nopen de onderneming nu haar deuren definitief te sluiten. Troostwijk Veilingen organiseert de online veiling van de complete inboedel. De veiling is 3 augustus van start gegaan en sluit 16 augustus a.s. De veilingitems kunnen in Gouda bezichtigd worden op 15 augustus van 10 tot 12 uur.

‘Het aanbod is zeer compleet', zo vertelt veilingmeester Teun van Leeuwen van Troostwijk Veilingen. ‘In totaal worden er 252 items geveild. Onder de categorie houtbewerkingsmachines worden onder andere geveild een pennenbank, schaafmachine, tafelfreesmachine, tafelcirkelzaagmachine, vlakbank en een vandiktebank. De pennenbank van Vertongen en een 4-zijdige profileer- en schaafmachine van Casadel zijn daarnaast zeker het noemen waard. Verder materiaalcontainers en rollend materieel tot palletstellingen en handgereedschap. Zelfs op een polyester bootje en op een doopvont kan geboden worden. Ook het complete kantoorinventaris gaat onder de virtuele hamer.' Bovendien zijn er diverse bedrijfs- en personenwagens van onder andere Volkswagen en Mercedes Benz.
‘Nu de bouwsector zo enorm aantrekt, verwachten we grote belangstelling uit de aannemershoek, zegt Teun. ‘Maar ook voor houtbewerkers en startende ondernemingen biedt deze veiling een ruime keus.'

 

De veilingitems kunnne  worden bezichtigd op 15 augustus van 09:00-12:00 uur; locatie: Marconistraat 68 - 2809 PE Gouda.


Informatie over deze veiling en alle veilingitems is te bekijken via deze link

 

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in hout?

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie