zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Metaalsector heeft met Brabantse Metaaldagen weer nieuw event


Zoetermeer, 16 juli 2018
United Industrial fairs organiseert van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 april 2019 de eerste editie van De Brabantse Metaaldagen. FPT-VIMAG is partner van dit event, dat zich met de combinatie van een congres en een vakbeurs specifiek richt op de metaalindustrie.

De eerste editie, die in de Brabanthallen in Den Bosch wordt gehouden, staat in het teken van efficiency en procesoptimalisatie; productieverhoging met hetzelfde personeelsbestand.

United Industrial fairs is het eigen beursbedrijf van Jeroen ter Steege, die vanuit zijn vorige functie bij Jaarbeurs vijftien jaar lang betrokken is geweest bij Technishow. Jaarbeurs is enthousiast over dit nieuwe event voor de metaalsector en Jeroen blijft de komende jaren ook betrokken bij de organisatie van Technishow (de grootste vakbeurs in productietechnologie).

Ter Steege: ‘De bezoekers van De Brabantse Metaaldagen zullen in een inspirerende omgeving kennismaken met oplossingen die directe efficiency-verbeteringen opleveren in de bedrijfsprocessen.'

De Brabantse Metaaldagen is een event waar kennisoverdracht centraal staat. ‘Dit past precies in de missie van FPT-VIMAG', zegt Dooijewaard. ‘Het wordt het kennisevent om, in het jaar dat er geen Technishow is, op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties en efficiëntieverbeteringen voor de metaalindustrie.'

Vernieuwend aan het concept is dat de demonstratievloer zal worden ingedeeld op volgorde van conceptuele bijdrage. De exposanten die het meeste bijdragen aan het onderwerp, krijgen de eerste keus op de locaties. Ook krijgen deze exposanten als eerste de mogelijkheid om één van de commerciële inhoudelijke sessies te vullen.

Bedrijven die zijn geïnteresseerd in deelname kunnen mailen naar Jeroen ter Steege

 

Brabantse Metaaldagen  

Metaalsector heeft met Brabantse Metaaldagen weer nieuw event'
De eerste editie van de Brabantse Metaaldagen wordt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch gehouden.
1/1
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts