zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

LKTS Consortium maakt zich op voor introductie minder bekende houtsoorten


Utrecht, 12 maart 2014
Het LKTS Consortium maakt zich op voor de introductie van een vijftiental houtsoorten voor de sectoren GWW, gevelbekleding en kozijnen en deuren. De onderzoeken naar de geselecteerde minder bekende houtsoorten zijn in volle gang. Belangrijk aspect van de marktintroductie wordt het combineren van technische gegevens met kennis en praktijkervaring.

Daarbij zijn niet alleen de consortiumleden betrokken, maar wordt met meerdere partijen samengewerkt. Op dit moment worden de minder bekende houtsoorten uitvoerig getest. Het uit de uitgevoerde testen en onderzoeken verkregen cijfermateriaal wordt gecombineerd met het opstarten van pilotprojecten. Dit zijn projecten zowel op grote als kleine schaal. Hiervoor zoekt het LKTS Consortium nog partijen die kennis van houttoepassingen hebben. De opgedane kennis en ervaring zijn van cruciaal belang om het werken met deze (tot nu toe) minder bekende en minder gebruikte houtsoorten te stimuleren.

 

Naar verwachting zal de introductie van de producten gefaseerd plaatsvinden, te beginnen kort na de zomer van 2014.  Het LKTS zal in het kader hiervan actief relevante spelers in de verschillende toepassingsgebieden benaderen.

 

i Bent u geïnteresseerd in deelname aan en ondersteuning van dit project? Neem dan contact op via info@fsc.nl of bel 030-2767220

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in hout?

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie