Nieuwe data TechniShow bekend

Het duurt nog even, maar de data voor de volgende TechniShow kunnen vast worden vrijgehouden in de agenda. Van 15 tot en met 18 maart 2022 vindt de beurs weer plaats in de Jaarbeurs.

Nieuwe data TechniShow bekend

De organisatie van de beurs geeft aan dat exposanten positief reageerden op de laatste opties van Jaarsbeurs in de afwikkeling van het uitstel van de beurs in verband met het coronavirus.

Ramon Dooijewaard, directeur FPT-Vimag: ‘Met zes van de tien exposanten die alweer hebben ingeschreven en de andere veertig procent die al met een been in de beurs van 2022 staan, hebben wij er alle vertrouwen in dat we in 2022 weer een goede beurs kunnen neerzetten.’ Dooijewaard vervolgt: ”De huidige ‘coronatijd’ laat zien dat hoe belangrijk persoonlijk contact eigenlijk is. Omdat persoonlijk contact altijd mogelijk was, werden vroeger vragen gesteld over de toegevoegde waarde van beurzen. Dat is nu volledig omgekeerd. Complexe technologische kapitaalgoederen online in de markt zetten is moeilijk.’ TechniShow is een merk van FPT- Vimag en wordt in diens opdracht door Jaarbeurs georganiseerd. Ondanks de stevige uitdagingen om de beurs twee maal te verplaatsen en de kosten die hierdoor ontstonden, zijn de partner Jaarbeurs en FPT- Vimag hier goed uitgekomen. Dooijewaard: ‘Uiteindelijk is het belang voor alle betrokkenen hetzelfde: continuïteit van het merk TechniShow en de grootste technologiebeurs van de Benelux.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (3)

  1. Het jaartal staat verkeerd in de aankondiging: Het duurt nog even, maar de data voor de volgende TechniShow kunnen vast worden vrijgehouden in de agenda. Van 15 tot en met 18 maart 2020 vindt de beurs weer plaats in de Jaarbeurs.

    Moet toch 2022 zijn?

  2. Beste W.L.M. en Richard Bisschops,

    Hartelijk dank voor de oplettendheid, dit moet natuurlijk 2022 zijn inderdaad.

    Redactie Vraag&Aanbod