Nederlandse deelname Hannover Messe

Onder de vlag van brancheorganisaties FME en de Koninklijke Metaalunie staat in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een tweetal Holland High Tech-paviljoens op de Hannover Messe, gericht op de thema’s Smart Sustainable Future en Smart Industrial Supply. De Hannover Messe vindt dit jaar plaats van 30 mei tot en met 2 juni 2022.

Naast de twee Nederlandse High Tech-paviljoens is door het Haagse psps business abroad, in samenwerking met Enterprise Solutions een omvangrijk startuppaviljoen opgezet, waarbij zo’n veertig Nederlandse start-ups hun innovaties op internationaal terrein zullen pitchen. Buiten de georganiseerde paviljoens, kiest ook een twintigtal bedrijven voor een zelfstandige deelname.

Alle Nederlandse bedrijven op de Hannover Messe 2022.

2.500 bedrijven

‘Hoewel de Hannover Messe dit jaar, door enige terughoudendheid en reisbeperkingen voor een aantal Aziatische landen, niet zo groot is als de edities van bijvoorbeeld 2018 of 2019, zijn we trots dat bijna 2.500 bedrijven eind deze maand weer een stand opbouwen’, stelt Victor Koppelaar van Global Fairs Nederland.

Azië

Meer dan 98% van de deelnemers kiest ervoor om weer fysiek plaats te nemen in de beurshallen. Een klein aantal bedrijven, het zijn er zo’n veertig, kiest voor een digital-only deelname, en is tijdens de beurs online bereikbaar voor bezoekers via chats, video-calls en e-mail. Het zijn voornamelijk Koreaanse, Japanse en Chinese exposanten. Er worden dit jaar dus ook minder bezoekers uit deze landen in Hannover verwacht.

Bezoek de Hannover Messe

Bezoek van 30 mei tot en met 2 juni 2022 de Hannover Messe – fysiek of digitaal. Via deze link kun je een gratis entreeticket downloaden. De persoonlijke promotiecode rsP3V is reeds ingevuld. Ga voor meer informatie over de Hannover Messe naar: www.hannovermesse.de.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *