Metaalbewerker Heuveling zet uitbreiding machinepark voort met DN Solutions

Heuveling Metaal uit het Noord-Brabantse Reusel heeft het machinepark verder uitgebreid met een DN Solutions (voorheen Doosan Machine Tools) Puma 2600. Het bedrijf is toeleverancier in zowel de metaal- en kunststofsector en gespecialiseerd in draai- en freeswerk.

Heuveling is gespecialiseerd in draai- en freeswerk

In de werkplaats van Heuveling Metaal stond al een DN Solutions bewerkingscentrum SVM 4100 (bouwjaar 2021). Nu is daar ook een Puma 2600 draaibank. Andere merken in het deels geautomatiseerde machinepark zijn Victor, TMT, Kastro en ook een Mori Seiki draaibank.

De Puma 2600, die is uitgerust met een automatische gereedschapswisselaar, kwam moet het bedrijf meer mogelijkheden geven. ‘Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn’, laat eigenaar Bianca Wouters weten op social media.

Recente verhuizing naar groter pand

Heuveling Metaal, dat veertig jaar geleden werd opgericht, is de voorbije jaren bezig aan een groei. Zo verhuisde het enkele jaren geleden van Bladel naar het naburige Reusel waar het op het bedrijventerrein in 2018 een nieuwe productiehal met kantoorruimte gebouwd had. ‘We huren al jaren een bedrijfsgebouw in Bladel en beginnen daar uit ons jasje te groeien’, vertelde Wouters toen in de lokale media.

Zij voegde er destijds ter verklaring aan toe: ‘We willen investeren in nieuwe machines en verder doorgroeien . Op deze nieuwe locatie hebben we hiervoor de mogelijkheden en kunnen we het pand zo inrichten dat het productieproces efficiënter verloopt en we onze klanten nog beter tot dienst kunnen zijn.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *