Kirsten Bradley nieuwe algemeen directeur Wilo Nederland

Kirsten Bradley is met ingang van het nieuwe jaar algemeen directeur van Wilo Nederland. In haar nieuwe functie zal zij zich richten op verdere groei en versteviging van Wilo in Nederland.

Kirsten Bradley nieuwe algemeen directeur Wilo Nederland
Kirsten Bradley (Foto: Wilo Nederland)

Kirsten Bradley (49) studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en bekleedde sinds 1996 verschillende managementfuncties in binnen- en buitenland. De eerste jaren van haar carrière was Kirsten actief in Corporate Finance, financiële strategie en overnames en fusies om vervolgens meer betrokken te raken in algemeen management. Hier ontwikkelde zij een speciale passie voor het samenwerken binnen en het managen en motiveren van teams. In 2013 maakte Kirsten de overstap naar familiebedrijf SHV waar ze onder meer werkte bij ERIKS en Mammoet. Bij deze laatste maakte ze als Director Business Development deel uit van het managementteam Europa.

Met de overstap naar Wilo komt Kirsten Bradley weer bij een familiebedrijf. In haar nieuwe functie richt Kirsten zich op versteviging en uitbreiding van het Wilo-team en verdere groei van het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *