Inter Imex S&O exclusief dealer van Hanstahl plaatbewerkingsmachines

Hanstahl en Inter Imex hebben de handen ineengeslagen. De verkoop van de plaatbewerkingsmachines voor Nederland en België is toevertrouwd aan Inter Imex Service & Onderhoud. De eerste machines zijn al in gebruik genomen.

Inter Imex S&O exclusief dealer van Hanstahl plaatbewerkingsmachines

Een detail van een Hanstahl machine. (Foto: Hanstahl)

Hanstahl bouwt al jaren machineonderdelen voor bekende merken. Een aantal jaren geleden hebben zij zich toegelegd op het zelfstandig bouwen van machines: robuuste en veelzijdige krachtpatsers.

Brede selectie

De Hanstahl P-serie geeft een brede selectie aan buigmachines. De machines zijn zo gebouwd dat ze zich kunnen vormen naar ieder gewenst gebruik. Er is een assortiment aan speciaal gereedschap standaard beschikbaar en CNC-besturing kan op ieder model worden toegepast.

De meest verkochte profielwals is de B41HD. Deze machine is uit voorraad leverbaar. Met de ponsknipmachine i65 laat Hanstahl zien dat plaatbewerkingsmachines geen geheimen hebben voor ze. De maatvoering voor nippels en matrijzen is op advies van Inter Imex aangepast. Dat betekent dat alle maten nippels en matrijzen direct uit het magazijn in Amsterdam leverbaar zijn. De klant hoeft niet te wachten op gereedschappen en kan ieder gewenste afmeting ponsen.

In de showroom aan de Westhavenweg in Amsterdam zijn de machines op afspraak te bezichtigen. Zowel de horizontale buigmachine, een profielwals als de ponsknipmachine zijn werkend te bekijken. Bas ter Linden, directeur van Inter Imex Service & Onderhoud is heel blij met de samenwerking tussen Hanstahl en Inter Imex: ‘Door de combinatie van kwaliteit en een competitieve prijsstelling kunnen we het hoge peil van onze garanties en service waarborgen.’

Op de website www.interimex.nl/buigmachines is meer informatie over de verschillende machines te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *