Fastener Fair Global 2023 klaar voor comeback

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Na vier jaar is er in 2023 weer een Fastener Fair Global. Het internationale evenement gewijd aan de bevestigingsindustrie, keer van 21 tot en met 23 maart terug naar Stuttgart. In de hallen 1, 3, 5 en 7 van de Messe Stuttgart hebben al meer dan 850 bedrijven hun deelname aan de Fastener Fair Global 2023 bevestigd, op een netto tentoonstellingsoppervlakte van meer dan 22.000 m².

Internationale bedrijven uit 44 landen nemen deel aan de beurs en vertegenwoordigen mkb’ers en grote multinationals uit Duitsland, Italië, China, Taiwan, India, Turkije, Nederland, het VK, Spanje en Frankrijk. Exposanten zijn onder meer: Albert Pasvahl (GmbH & Co.), Alexander P A A L GmbH, Ambrovit S.p.A., Böllhoff GmbH, CHAVESBAO, Eurobolt BV, F. REYHER Nchfg. GmbH & Co. KG, Fastbolt Schraubengroßhandels GmbH, INDEX Fixing Systems, INOXMARE SRL, Lederer GmbH, Norm Fasteners, Obel Civata San. ve Tic. A.S, SACMA LIMBIATE SPA, Schäfer + Peters GmbH, Tecfi Spa, WASI GmbH, Würth Industrie Service GmbH & Co. KG en nog veel meer.

Vooruitlopend op het evenement zegt Liljana Goszdziewski, portfolio director voor de European Fastener Fairs: ‘Na vier jaar sinds de vorige editie is het goed om de internationale bevestigings- en bevestigingsindustrie te mogen verwelkomen op Fastener Fair Global 2023. De hoge opkomst van bevestigde exposerende bedrijven op het evenement weerspiegelt de gretigheid van de sector om face-to-face samen te komen en deel te nemen aan de show.’

De wereldwijde markt voor industriële bevestigingsmiddelen werd in 2021 gewaardeerd op 88,43 miljard dollar. Met voorspellingen van een gestage groei (CAGR +4,5% van 2022 tot 2030) als gevolg van bevolkingsgroei, hoge investeringen in de bouwsector en een stijgende vraag naar industriële bevestigingsmiddelen in de auto- en luchtvaartsector, wil Fastener Fair Global 2023 de innovaties en bedrijven tonen die vooroplopen in deze groei van de industrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *