EuroBLECH 2022 onthult de toekomst van plaatbewerking 

EuroBLECH 2022, de 26e internationale beurs voor plaatbewerkingstechnologie, opent volgende week haar deuren in Hannover, Duitsland. Van 25 – 28 oktober 2022 zullen 1.300 exposanten uit 39 landen hun nieuwste innovatieve productieoplossingen presenteren. Onder het motto van dit jaar ‘Your gateway to a smarter future’ richt EuroBLECH 2022 zich op intelligente oplossingen en de voortdurende automatisering en digitalisering van de productieketen om een verhoging van de output en efficiëntie mogelijk te maken.

Met een netto expositieruimte van ongeveer 87.000 vierkante meter bestrijkt het evenement de hele keten van plaatbewerkingstechnologie en presenteert het 15 technologiesectoren verdeeld over 9 hallen. Meer dan 50% van de exposanten komt van buiten Duitsland, wat het wereldwijde belang van de sector weerspiegelt. De belangrijkste exposanten zijn, naast Duitsland, Italië, Turkije, China, Zwitserland, Nederland, Spanje, België, Polen, Oostenrijk, Portugal, Frankrijk en de VS.

Na een verplichte onderbreking markeert de editie van dit jaar de langverwachte terugkeer van ‘s werelds belangrijkste vakbeurs voor de plaatbewerkingsindustrie. De beurs biedt de gelegenheid om eindelijk bij te praten over de nieuwste innovaties die in de afgelopen jaren zijn ontwikkeld en om nieuwe en bestaande zakenrelaties te ontmoeten. Talrijke live demonstraties op de beursstands bieden de vakbezoekers de mogelijkheid om machines en systemen uit alle domeinen van de plaatbewerking in actie te zien.

Presentatieruimte

Naast de innovaties en talrijke live demonstraties op de beursstands kunnen de deelnemers zich verheugen op de lancering van de EuroBLECH 2022 Presentation Area. In hal 26 (stand L60) biedt dit nieuwe beurskenmerk tijdens de vier beursdagen meer dan 25 sessies met boeiende inzichten in innovatieve bedrijven en projecten, interessante discussies en waardevolle netwerkmogelijkheden. Deelname is gratis voor alle geregistreerde exposanten en bezoekers en het programma is te vinden op de beurswebsite.

Exposanten en producten

Zowel de EuroBLECH Exhibitor List tool als de Online Show Preview met gedetailleerde informatie over de vele exposanten en producten worden regelmatig bijgewerkt en zijn beschikbaar op www.euroblech.com. De Exhibitor List tool helpt gebruikers om hun bezoek goed voor te bereiden door de voor hen meest relevante bedrijven en producten te vinden. De Online Show Preview geeft een overzicht van de grote verscheidenheid aan innovaties, technologieën en systemen die tijdens het evenement worden getoond. 

Toegang tot de show

EuroBLECH 2022 wordt gehouden in de hallen 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 en 27 op het beursterrein van Hannover in Duitsland. De openingstijden zijn van dinsdag 25 oktober 2022 tot en met vrijdag 28 oktober 2022, van 9.00 tot 18.00 uur. Toegangskaarten voor EuroBLECH 2022 zijn met korting verkrijgbaar via de online ticketshop. Tijdens de hele duur van de tentoonstelling kunnen tickets ook ter plaatse worden gekocht.

Studentendag

De jonge generatie wordt steeds belangrijker in de plaatbewerkingsindustrie als gevolg van de digitale transformatie en de daarmee gepaard gaande veranderingen in beroepsprofielen. Daarnaast was het de afgelopen jaren een uitdaging om voet aan de grond te krijgen in de industrie door onvoldoende fysieke evenementen en netwerkmogelijkheden. Daarom biedt EuroBLECH studenten de mogelijkheid om EuroBLECH gratis te bezoeken. Op vrijdag 28 oktober 2022 krijgen studenten op vertoon van een geldig studentenkaartje bij de ingang gratis toegang tot de beurs. Tijdens alle andere showdagen worden studenten uitgenodigd voor een gereduceerd studententarief van 18 euro per dagkaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *