Eerste editie 4InnovatorsDays geslaagd (video)

Op 23, 24 en 25 september 2020 hebben de 4InnovatorsDays plaatsgevonden in de showroom van Q-Fin Quality Finishing Machines in Bergeijk. Meer dan 300 geïnteresseerde bezoekers bezochten deze demonstratie-dagen.

Eerste editie 4InnovatorsDays geslaagd (video)
4InnovatorsDays is een initiatief van LVD, Kumatech, Valk Welding en Q-Fin Quality Finishing Machines.

Met een maximum van 35 bezoekers per tijdsblok van 2 uur voldeed het evenement aan de richtlijnen van het RIVM. De bezoekers konden onder het genot van een hapje en drankje ‘live’ de innovaties zien van de 4 organiserende bedrijven, te weten LVD, Kumatech, Valk Welding en Q-Fin Quality Finishing Machines.

Bij LVD was er vooral interesse in de software met adaptieve hoekmeting Easy-Form Laser gedemonstreerd op een 40tons kantbank DYNA-PRESS40/15PRO. Kumatech liet zijn drie AGV voertuigen zelfstandig rondrijden door het bedrijfspand, deze Pallet Jack, Tractor Tom en Dual Tom trokken veel bekijks. Valk Welding liet een cel met alu-lasrobot zien welke werd beladen door een cobot. Q-Fin Quality Finishing Machines demonstreerde in eigen huis vier nieuwe machines. Diverse bezoekers namen hun eigen testproducten mee en deze werden ter plaatse van de gewenste finish voorzien.

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties gaan de organisatoren uit van een vervolg in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *