vraagenaanbod.nl

Centerless BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
gidsen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 344

Centerless BV

Centerless, specialist in centerloos slijpen en langdraaien

Door de unieke combinatie van deze twee machinale bewerkingen, kunnen wij onze klanten precisieonderdelen leveren die zonder afwijking gemonteerd kunnen worden. We kunnen uiteenlopende materialen met een zeer hoge nauwkeurigheid en gewenste ruwheid bewerken en leveren zowel grote als kleine series.

Centerless bestaat al bijna 50 jaar en in die jaren hebben we flink geïnvesteerd in kennis en duurzame productiemiddelen. Onze vakbekwame en toegewijde medewerkers leveren producten met een constante hoge kwaliteit. We hebben plezier in ons vak en komen onze afspraken na. Niet voor niets werken we met de meeste van onze klanten al jarenlang samen.

Zeer hoge nauwkeurigheid, grote diameters en lengten

Met ons machinepark kunnen we RVS, (gehard) staal, aluminium, messing en zelfs kunststof bewerken. We kunnen producten bewerken met diameters van 4 tot 100 mm en lengten tot wel 4.000 mm! Doordat we centerloos slijpen, kunnen we bovendien de maatvoering preciezer instellen. Dat levert producten op met de gewenste ruwheid en een zeer hoge nauwkeurigheid.

We leveren maatwerk

Met ons uitgebreide machinepark kunnen we ook CNC draaien, frezen, CNC richten, manueel richten en diepgatboren. Dat stelt ons in staat bewerkingen volgens uiteenlopende specificaties uit te voeren. We kijken daarbij samen met de klant naar de beste wijze van produceren en materiaalkeuze. Wat voorop staat is de kwaliteit en die leveren we tegen een eerlijke prijs.

 

volledig profiel

A
B
C
-D-
  • Diverse
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Xenonstraat 99
1362 GH Almere
Nederland

Tel. 036-7600130
Fax 036-7600139
www.centerless.nl
info@centerless.nl

Zoek