Blog Rolf Elling: ‘We ontmoeten elkaar spoedig’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

De cijfers spreken boekdelen. Elke zich hiermee bezighoudende organisatie, is uitermate content over de groei van de economie. Prima, fijn om te vernemen, maar is het allemaal niet een beetje overtrokken, vraag ik me dan af. Immers, het is een vrij logische ontwikkeling na een periode van stagnatie door de covid pandemie. Voorzichtigheid was, pak hem beet, de laatste twee jaar het devies. Dat de schwung er nu weer in zit, is helemaal conform de verwachtingen.

Blog Rolf Elling
Rolf Elling

En met de heuse materiaalschaarste lijkt het in ieder geval toch best mee te vallen. Niet overal, maar toch de meeste handelaren en bedrijven die we spreken zeggen dat ze nog niet echt in de problemen zijn gekomen. Naast het feit dat de prijzen zijn gestegen, is er hier en daar een wat langere levertijd, maar dit wordt dan doorgeschoven naar de opdrachtgevers. Ze moeten even iets langer geduld hebben.

En tja, de evenementen dan. Het is bijzonder verheugend dat de Nederlandse Metaaldagen door mogen gaan. Het doet mij deugd en persoonlijk heb ik er ook erg veel zin in om straks weer live op een maakindustriegerelateerde beurs aanwezig te zijn. Tegelijkertijd wordt ook de Kunststoffenbeurs gehouden, ook hier kan ik mij op verheugen.

Maar eerst is er de Machineering bij onze Zuiderburen. Ook hier veel Nederlandse exposanten en bezoekers. We zien elkaar snel.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *