Blog Rolf Elling: ‘Virtueel voor de maak’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

Vraag en Aanbod lanceert een nieuwe virtuele beurs voor de Nederlandse maakindustrie. We hebben hier met zijn allen binnen het team zo’n acht tot tien weken keihard aan gewerkt.

Rolf Elling

Na diverse brainstormsessies, verschillende peilingen in de maakindustrie en het zoeken van een partij die dit voor ons kon bouwen is het resultaat te zien op de nieuwe website www.middenindemaak.nl . En persoonlijk vind ik dit een bijzonder fraaie en passende naam.

Midden in de Maak, want daar staan we voor. We zijn er voor de maakindustrie, we proberen de verbinding te leggen en de maakindustrie op een goede, innovatieve manier uit te dragen.

Maar even terug naar de virtuele beurs. Dit schept deelnemende bedrijven de gelegenheid om zich in deze periode dat fysieke beurzen vrijwel allemaal zijn gecanceld, zich toch te laten zien en te promoten. Vier weken lang is de beurs open. Dit betekent dat bezoekers op elk gewenst moment de informatie tot zich kan nemen, op kantoor, of vanuit een stoel, ‘s avonds thuis.

En als extraatje maken we een heuse papieren beurskrant. Hiermee heeft u ruim een week van tevoren alle informatie handig op papier. Alle informatie over hoe deze beurs te bezoeken, welke mogelijkheden de standhouders bieden en wat u verder allemaal kunt verwachten.

In ieder geval is er een officiële live opening, op dinsdag 15 september om 10.00 uur. Samen met de voorzitter van de Koninklijke Metaalunie Fried Kaanen en (nog wel even onder voorbehoud in verband met de maatregelen omtrent corona) staatssecretaris voor Economische Zaken Mona Keijzer en ondergetekende wordt de eerste virtuele beurs voor de maakindustrie geopend. U kunt alvast even voorproeven op www.middenindemaak.nl, hier is ook meer informatie te vinden.

Volgens mij wordt dit uitermate succesvol.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod