Blog Rolf Elling: Puur en Zakelijk

Foto van: Rolf Elling
Geschreven door Rolf Elling

Missie en visie, we hebben het nodig. Zeker binnen de Nederlandse maakindustrie. Weten waar je staat en weten waar je met het bedrijf naar toe wilt. Onontbeerlijk voor een goede basis voor een economisch positief resultaat. Belangrijk hierbij is dat je de klanten en toekomstige klanten laat zien waar je mee bezig bent. Productontwikkeling, het machinepark met alle hierbij horende activiteiten.

Tags:

En de bijbehorende visie hierop. Dat geldt niet alleen voor ondernemers in de maakindustrie, maar feitelijk voor elk bedrijf. Dus ook voor ons als business-to-business- uitgeverij.

Daar wordt bij ons hard aan gewerkt. Zo is onze visie voor Vraag&Aanbod om binnen de mogelijkheden die we hebben, de krant, de nieuwsbrieven en de website, al jarenlang om de ondernemers te ondersteunen en te adviseren bij de bedrijfsvoering. De veranderingen in de krant zijn wellicht de meest aansprekende, meer diepgang, meer informatie en meer need-to-know informatie.

Dit gaan we binnenkort (nog) meer aanzetten. Dat doen we in samenwerking met PKM, een club met praktisch ingestelde adviseurs voor ondernemers in het MKB-metaal. Ook exact onze doelgroep dus.

Praktisch, informatief en direct toe te passen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Daar gaan de behandelde items over. Binnenkort meer info.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *