Blog Rolf Elling: ‘Daar word ik nu wel blij van’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

Nu, we hebben in de afgelopen drie, vier maanden niet echt stilgezeten binnen onze uitgeverij en binnen Vraag&Aanbod. En ik denk dat dit voor de meeste ondernemers in de maakindustrie ook geldt. Immers, een situatie als deze, het COVID-19, maak je niet elk jaar mee.

Rolf Elling

Tenminste daar ga ik gemakshalve maar even van uit. Het maakt wel wat ‘los’, laat ik het zo maar even uitdrukken. Ieder heeft er op zijn eigen wijze mee te maken, de verschillen hierin zijn enorm.

Wat kunnen we nu voor u, ondernemers, nog weer meer en beter betekenen. Allereerst is er door onze online-afdeling keihard gewerkt aan een nieuwe website. Maar deze staat er nu dan ook, en hoe.

Hij ziet er fris, strak en zakelijk uit, mede dankzij de inbreng van u, onze doelgroep. Want we hebben een tijd geleden ruim honderd dga’s, ondernemers, medewerkers uit onze doelgroep gesproken onder begeleiding van een professioneel interview en marketing organisatie Flare, de resultaten genoteerd. Met als belangrijkste issue wat kunnen wij nu nog beter doen om de maakindustrie te informeren en te bedienen.

En wat verwachten ondernemers van ons en waar liggen de behoeftes. Alles is in kaart gebracht en het eerste resultaat is dan nu gereed. Ruim acht maanden is er aan gewerkt. Ik ben er trots op, dat mag u ook zijn. Het is mede tot stand gekomen dankzij uw inbreng.

O ja, nog even dit, ons nieuwe initiatief, de virtuele beurs op www.middenindemaak.nl wordt ondersteund door Koninklijke Metaalunie en VMO. Metaalunie is hoofdpartner en VMO partner. Wordt vervolgd.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *