Blog Rolf Elling: ‘Creatieve vleugels’

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

Tja en dan is dit zo maar weer de laatste papieren editie voor dit jaar, 2020. En wel een heel bewogen jaar kunnen we wel stellen.

Blog Rolf Elling
Rolf Elling

Er is veel veranderd in de directe wereld en de wereld om ons heen. Een periode die we wat mij betreft heel snel achter ons zouden moeten laten. Wellicht helpt de komst van een goed werkend vaccin tegen covid-19 en kunnen we in of na het eerste kwartaal van 2021 de draad weer oppakken en terug naar het normale.

Maar voor hetzelfde geld duurt het nog een paar maanden langer. Dit vraagt om een enorme innovatiekracht en creativiteit van de ondernemers in de maakindustrie.

Mooie voorbeelden hebben we al gezien. Bedrijven die inspelen op de directe behoefte in de verschillende markten en daarin ook succesvol zijn.

Het is evenwel een absolute noodzaak om juist nu de creatieve vleugels uit te slaan en out of the box te denken. Het lijkt simpel, maar dat is het natuurlijk niet. Wel denk ik dat er ondernemers zijn die hier goed in slagen en daarmee een goede toekomst tegemoet gaan. Voor anderen zal het lastiger zijn, maar ook de reguliere maakindustrie blijft natuurlijk bestaan. De decembermaand is een maand om alles eens goed te overdenken, hopelijk in het bijzijn van familie dan wel vrienden.

Ik wens u wel een heel bijzonder goede feestdagen en een voortreffelijk 2021.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *