Blog Rolf Elling: Bijzonder verrassend, bedankt allemaal

Foto van: Rolf Elling
Geschreven door Rolf Elling

Als je 25 jaar in dienst bent, mag dit worden gevierd. En dat is dan ook gebeurd. Verbazingwekkend vond ik het aantal reacties die ik heb mogen ontvangen. Vooral via LinkedIn. Onvoorstelbaar hoeveel mensen, bekenden uit de Vraag&Aanbod (maakindustrie) wereld, vrienden, familie hebben gereageerd. Het was voor mij hartverwarmend.

Tags:

Het geeft vooral ook aan wat voor impact social media heeft. Dit wordt in mijn beleving nog wel eens fors onderschat. Maar ga maar eens kijken als je zelf op zoek bent naar iets op het internet. Je kijkt toch al gauw naar de reacties die er op zijn geplaatst.

Dat geldt – denk ik – in mindere mate voor de bedrijven in de maakindustrie, maar toch, ik zou het niet onderschatten.

Binnen de maakindustrie heb je nog steeds te maken met een gunfactor en klanten willen graag worden overtuigd van de kwaliteiten van de processen in het bedrijf. En daar is natuurlijk niets mis mee. Maar de opgang van de sociale media is een feit en daar kunnen ondernemers zeker meer en beter op inspelen.

En dat is wel een dingetje. We kunnen ondernemers hierbij ondersteunen. Zo hebben we Jur de Dalie, een collega van mij, die daar gewoon keigoed in is. Dus heeft u vragen omtrent het sociale media gebeuren, schroom niet en neem contact met ons op. Daar zijn we immers voor, voor het ondersteunen van ondernemers in de (dagelijkse) bedrijfsvoering. Helder toch.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *