Blog Rolf Elling: ‘Beurshonger gestild’

Met de beurs in Brussel – Machineering –  en het drieluik in ’s-Hertogenbosch is de beurshonger onder de maakindustrie ondernemers weer eventjes gestild. Want die heerste er wel zeker na ruim anderhalf jaar ‘beursloos’ te zijn geweest. Niet alleen onder de standhouders, maar ook bij de bezoekers.

Blog Rolf Elling: 'Beurshonger gestild'
Rolf Elling

Het is erg fijn om weer mensen te zien, te spreken en te informeren. Het is een zinsnede die vele malen door de exposanten in de mond is genomen. Niet alleen tussen exposanten en bezoekers maar ook onderling met de concullega’s.

En laten we wel zijn, het is natuurlijk ook zo. Het kan allemaal nog zo goed gaan via de internetkanalen als Zoom of Teams, niets is fijner dan mensen live te zien en te spreken. Hierbij zit ook veel waarde in het non-verbale. En dat moet niet worden onderschat.

In ieder geval zaten de beurzen in een lekkere positieve vibe. De Machineering in Brussel met vele Nederlandse exposanten, De Nederlandse Metaal Dagen, de Kunststoffenbeurs en Materials+Eurofinish+Surface als drieluik in de Brabanthallen. Het waren prima evenementen met enthousiaste exposanten en bezoekers konden zich verrijken met veel informatie via lezingen, discussies en seminars. In oktober wordt het beurzenaanbod weer vervolgd met de Metavak. 5, 6 en 7 oktober gaat het weer bruisen in Gorinchem.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *