Anne Lourens algemeen directeur bij Lasaulec

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Recent is Anne Lourens (35) benoemd tot algemeen directeur van Lasaulec. Lourens was sinds 2006 operationeel directeur bij Lasaulec. In zijn negenjarige loopbaan bij de technische groothandel bekleedde hij verschillende functies, van vestigingsleider tot uiteindelijk algemeen directeur.

Lourens: ‘We hebben een enerverend jaar achter de rug waar we als organisatie sterker zijn uitgekomen. Het goede aan 2009 is dat we in staat zijn geweest om onze organisatie ook financieel sterker te maken. Met een solvabiliteit van 40 procent ben ik trots op ons bedrijf, onze klanten en onze mensen die uiteindelijk het verschil maken.

Lourens heeft alle vertrouwen in Lasaulec en zijn bemanning. ‘Ik hoop dat wij samen in 2010 zullen profiteren van een licht herstel in de economie. In 2010 blijven we volop investeren in onze klanten, onze megavestigingen, supply chain oplossingen en uiteraard in onze nieuwe Lasaulec Webshop.’

Sind 2009 is Lasaulec onderdeel van Citadel Industries. Citadel Industries omvat alle industriële activiteiten van Citadel Enterprises.