AMB Stuttgart ondersteunt de toekomst van metaalbewerking

AMB, de beurs voor de metaalverwerkende industrie komt voor de 20e keer in Stuttgart bijeen. Van 13 tot en met 17 september richt het bomvolle beursterrein zich op producten, technologieën, innovaties, diensten en concepten voor mensen wiens hart klopt op de trom van metaalbewerking. AMB is de vakbeurs waar ze een marktplaats, opleidingsmogelijkheden en een netwerkplatform op één plek vinden.

De AMB van dit jaar zal enkele van de hete hangijzers van onze tijd aanpakken: digitalisering, automatisering, jong talent en werving van werknemers, plus nieuwe en verbeterde mechanische oplossingen voor het snijden van steeds uitdagendere materialen. Dit zijn precies de oplossingen die nu nodig zijn voor succesvolle industrieën zoals de automobielbouw, autotechniek, machinebouw, elektrotechniek, metaalbewerking en leveranciers van componenten. Het hart van de metaalbewerking klopt van 13 tot en met 17 september in Messe Stuttgart.

De AMB is de beurs voor de verspanende industrie. Meer dan 91.000 bezoekers uit 83 landen hebben de laatste AMB in 2018 bezocht en er werd een nieuw record bereikt met 1.553 exposanten. De beurs nam het complete terrein van Messe Stuttgart in beslag, in totaal meer dan 120.000 vierkante meter. Met dit resultaat in de industriële sleutelmarkt claimt de AMB, als internationale toonaangevende beurs, de eerste plaats in de branche. Daarbij klimt Messe Stuttgart op tot één van de belangrijkste hightech beursterreinen in Duitsland en de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *