Standhouder Midden in de Maak: Würth

Würth is een familiebedrijf van Duitse origine met het Nederlandse hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Wereldwijd heeft de Würth Groep meer dan 420 ondernemingen in meer dan 80 landen. Met onze kernactiviteit, de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal, zijn wij wereldwijd marktleider. Het DNA van Würth is het direct contact met onze klant, van klein tot groot. Met 32.000 verkopers zijn wij gedreven om onze 3,5 miljoen klanten te bezoeken. Würth Nederland heeft meer dan 35.000 klanten en levert 125.000 producten.

Als technische groothandel onderscheidt Würth Nederland zich in het B2B-segment met innovatieve commerce-oplossingen en digitalisering. Zo blijft de voorraad onderdelen (C-parts) van onze klanten altijd op peil. Voor ieder type klant wordt niet alleen het specifieke assortiment, maar ook alle touchpoints op elkaar afgestemd om zo de beste omnichannel klantbeleving op maat te kunnen bieden.

Iedere klant zijn eigen Würth

Zo kan een klant in de Würth Online-Shop en via de Würth App online zijn producten bestellen. Wil de klant toch iets meer weten over een artikel? Dan geeft onze vertegenwoordiger of medewerker in de binnendienst graag persoonlijk advies. Natuurlijk kan een klant ook gewoon even binnenlopen in een van onze Shops. Liever automatisch bestellen? Bestel de artikelen via EDI in het eigen systeem of kies voor een Vending oplossing. Iedere klant zijn eigen Würth.

Op de beurs zal digitalisatie centraal staan bij de Würth-stand. Een van de grootste uitdagingen in de maakindustrie is om je te kunnen concentreren op de kernactiviteiten van het bedrijf en geen tijd te verspillen aan onproductieve processen. Digitalisering biedt verschillende mogelijkheden om tijd en geld te besparen zonder zelf een IT-professional te hoeven worden. Aan het einde van de dag willen we u als partner van het bedrijf laten concentreren op uw corebusiness, en kunt u het volledige C-parts management aan ons overlaten. In het seminar dat u kunt bijwonen zullen we u alles over Digitalisering in de B2B vertellen.

Verder vindt u op de Würth-stand onze uitgebreide e-commerce- en productbrochures die u kunt downloaden en kunt u digitale producten als onze machines bewonderen. Ook is er de mogelijkheid om live te chatten met onze E-commerce consultants. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over digitalisatie van uw bedrijf met Würth.

www.wurth.nl

Logo Würth

Gesponsord door:
Würth
Beurs:
Midden in de Maak