Standhouder Midden in de Maak: Eltrex

Eltrex Motion is een specialist in aandrijf- en positioneertechniek. De klanten zijn actief in uiteenlopende markten: van defensie, hightech en gebouwautomatisering tot transport en logistiek, de landbouwsector en de biomedische industrie. De activiteiten zijn verdeeld in vijf specialismen: Mechanicals, Motors, Drives Controllers, Peripherials en Projects.

Standhouder Midden in de Maak: Eltrex

We zijn erop gebrand u te voorzien van de beste oplossingen voor uw specifieke uitdagingen. Daar is niet alleen de juiste ervaring en expertise voor nodig. Maar het vereist ook experts die altijd op de hoogte zijn van de laatste productinnovaties en marktontwikkelingen. Bij Eltrex Motion beschikken we over deze vakkundigheid op het gebied van aandrijf- en positioneertechniek. Waarmee we u kwalitatief hoogwaardig advies kunnen bieden en de beste applicatieondersteuning. Ook vinden wij het belangrijk dat u een aanspreekpunt heeft. Die korte lijnen dragen namelijk bij aan een optimaal eindresultaat. Dat we over een grondige en uitgebreide knowhow beschikken, blijkt wel uit onze historie. Eltrex Motion is begin 2014 ontstaan uit de fusie van Eltromat en Telerex Motion Solutions. Beide bedrijven zijn opgericht in de jaren 70. Met de fusie werd de engineeringkennis van Eltromat gekoppeld aan de sterke marktpositie en geavanceerde dienstverlening van Telerex. Mede hierdoor zijn we nu een onestopshop voor aandrijf- en positioneertechniek in de Benelux.

De Eight Lakes Group

Eltrex Motion is onderdeel van de Eight Lakes group, een organisatie met circa 250 medewerkers en een jaaromzet van meer dan 90 miljoen euro. De Eight Lakes group bestaat verder uit: Telerex, Wonderware Benelux, Luxendi, Mechatronix, CATS, CATS Power Design, Rodax,

We hebben vestigingen in Breda in Nederland, Antwerpen in België, Frankrijk en Taiwan. Een compleet overzicht van de Eight Lakes group kunt u vinden op www.8-lakes.com.

Om een goede werking te garanderen worden er door het management halfjaarlijks kwaliteitsdoelstellingen per domein opgesteld, welke eveneens aansluiten bij de strategie, het bedrijfsbeleid en de bedrijfscultuur van Eltrex Motion.

www.eltrex-motion.com

Eltrex motion logo

Gesponsord door:
Eltrex
Beurs:
Midden in de Maak