Standhouder Midden in de Maak: Agora

Laserbewerkingen aan industriële en medische producten van plastic, rubber, glas, keramiek of metaal. Agora heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het aanbrengen van micro-geometrieën middels specialistische lasertechnieken: vierkanten gaten (tot 0,05 mm), micro cutting films en tubes (tot 0,005 mm dikte) en QR-codes van groot naar zeer klein.

Bezoek onze stand voor de oplossing van uw micro uitdaging. 

Laser micro processing  

Nagenoeg alle materialen kunnen met de ultrakorte laserpuls bewerkt worden. Kunststoffen, metalen ( ferro en non-ferro),  technische keramische materialen, glas etc. Deze innovatieve lasertechniek biedt vele nieuwe oplossingen voor hightech ontwerpers. Daar waar conventionele technieken de grens bereikt hebben kan met de picolaser de miniaturisering  worden doorgezet. Zowel snijden van dunne foils, ablateren van coatings, boren van gaatjes, frezen en markeren van de kleinste details behoren tot de mogelijkheden.  

Lasermarkeren  

Laser markeren is een techniek om een onuitwisbare markering aan te brengen op een product. Wij bezitten enkel hoog kwalitatieve lasersystemen die gebruik maken van de laatste computergestuurde technologie.  

Laser ablatie  

Laserablatie is een proces om een dun laagje van het oppervlak van een product te verwijderen met behulp van laserstralen. Bij een nanogepulsde laser wordt het materiaal plaatselijk verwarmd door de laser waardoor het toplaagje smelt en uiteindelijk verbrandt. Bij een picogepulsde laser treedt er geen smelt op maar ioniseren de atomen direct waardoor er een mooi glad oppervlak ontstaat. 

 Voordelen van Agora: 

 – snelle levertijden en concurrerende prijzen

– één aanspreekpunt voor uw project

– wereldwijd klantportfolio 

– maximale flexibiliteit en reproduceerbaarheid door computergestuurde processen 

– contactloos proces zonder warmte of chemische beïnvloeding van het product 

– milieuvriendelijke techniek 

– (doorgenummerde) duurzame en onuitwisbare markering

www.agorabv.nl

Logo Agora

Gesponsord door:
Agora
Beurs:
Midden in de Maak