247TaylorSteel start productie in nieuwe Duitse fabriek

De nieuwe fabriek van 247TaylorSteel in Langenau, Duitsland is af en de productie gaat van start. Afgelopen weken zijn de lasers, kantbanken en buislasers geïnstalleerd, de kantoren geschilderd en de laatste puntjes worden op de ‘i’ gezet. De nieuwe medewerkers zijn ingewerkt.

Het machinepark van 247TailorSteel groeit met de komst van de nieuwe productiefaciliteit in Langenau naar meer dan 40 lasersnijmachines, meer dan 30 kantbanken en meer dan 10 buislasers. Langenau gaat aanvankelijk beschikken over vier lasersnijmachines, vier kantbanken, drie buislasers en twee machines voor kantafronding op een productieoppervlakte van 15.000 m2. Door de bouw van de fabriek worden er in eerste instantie 100 nieuwe werkplekken gecreëerd. Op middellange termijn zal de locatie werk bieden voor 250 medewerkers.

Dankzij de nieuwe productiefaciliteit profiteren klanten in Zuid-Duitsland en Oostenrijk van een betere service en snellere levering. In het online portaal Sophia plaatsen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week een bestelling die binnen 48 uur geleverd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *