Zesde Indumation.be aanstaande

De technologische toekomst van de Benelux industrie ligt dichter bij dan u denkt. Geruggensteund door de federaties Agoria en InduMotion, wordt Kortrijk Xpo op 18, 19 en 20 mei terug de techno-scène voor Indumation.be 2022, de zesde editie van de snelst groeiende Benelux vakbeurs voor industriële automatisering.

Zesde Indumation.be aanstaande

De vijfde editie van Indumation.be in 2019 klokte af op 9.034 professionele bezoekers en 1.334 studenten. Dat is terug een double digit stijging van de professionele bezoekers (met maar liefst 32% anno 2017 vs 2015) , terwijl het aantal exposanten steeg van 182 naar 220. Hiermee komt Indumation.be op een niveau waar haar impact Benelux-proporties aanneemt.

De digitalisering en de vierde industriële revolutie kwamen op Indumation.be reeds uitgebreid aan bod in 2017 en 2019. Dat concretiseerde zich tijdens de vorige editie in een zevende bezoekersroute Indumation 4.0 en 14 gerelateerde expert classes (met 876 deelnemende bezoekers). Daarbij kwam het concept Connectivator – een hub waar experten, bezoekers, technologiefederaties, onderzoekscentra en start-ups elkaar verrijken onder de pay-off: Connect, Integrate, Innovate. De 7e route krijgt een nieuwe naam: Indumation of Things.

Mondiale innovaties

Op de beursvloer van Indumation.be 2022 (26.000 m²) vindt u maar liefst 240 exposanten waaronder zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstart-ups, die de industriële automatisering van morgen, op vandaag al gaan demonstreren. Door het wegvallen van heel wat Europese technologiebeurzen, en door een ongeziene funnel aan innovaties wordt Indumation.be 2022 de eerste ‘Live Floor Show’ voor al deze nieuwe introducties. De bezoeker mag zich alvast schrap zetten voor een parade van innovaties op gebied van robotica, motion control, sensor- en visietechniek, IoT en slimme geconnecteerde componenten.  Zeven technologieroutes matchen het ruime aanbod producten, diensten en oplossingen met uw specifieke interesse, industrie en uitdaging.

Traditioneel staat de bezoekersregistratie open voor industriële professionals uit alle takken van de industrie (maak- en procesindustrie, logistiek, machinebouw, aerospace, energie- en nutsbedrijven, etc.) en publieke sectoren ongeacht hun functie, afdeling of beslissingsniveau. Indumation.be bezoekt u best in team om volgende techno-strategische inzichten en uitrolscenario’s af te stemmen.

Registreren voor de beurs en de Expert Classes doet u hier.

Alle info: www.indumation.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.