Vacuümcomponenten van Elesa+Ganter

Geschreven door Partner

Heb jij onze nieuwe vacuümcomponenten al gezien? Deze productgroep is super handig voor automatische en veilige verplaatsing van onderdelen in verschillende vormen, maten en oppervlakken, zoals metaal, glas, plastic en keramiek. Met de vacuümzuignappen en -houders kun je producten en verpakkingen nauwkeurig en veelzijdig hanteren.

Afb: vacuümcomponenten van Elesa+Ganter

Onze brede collectie van vacuümcomponenten, zuignappen, zuignaphouders en accessoires biedt maakbedrijven de mogelijkheid om producten en verpakkingen van allerlei vormen en afmetingen nauwkeurig te hanteren. We hebben industriële vacuümzuignappen van verschillende rubbermaterialen zoals oliebestendig rubber, siliconen en natuurrubber, in verschillende vormen en maten, van miniatuurafmetingen van 4 tot 8 mm tot 125 mm. Deze zuignappen hechten moeiteloos en betrouwbaar aan oppervlakken met verschillende ruwheidsniveaus, inclusief oppervlakken die olie bevatten.

De vacuümcomponenten van Elesa+Ganter zijn ideaal voor automatiseringstoepassingen waarbij je objecten moet optillen of manipuleren. Een voorbeeld uit deze groep is de VVC vacuümzuignap, die gemaakt is van gehydrogeneerd nitrilrubber (HNBR) en voorzien van een stalen aansluiting. Deze zuignappen zijn ontworpen om snel te kunnen reageren en veilig lasten te tillen zonder het oppervlak te beschadigen. Ze zijn geschikt voor verschillende oppervlakken en zorgen voor een sterke grip.

Zie je al mogelijkheden voor jouw projecten?