Technishow 2022 voor 90 procent gevuld

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

De animo voor TechniShow 2022 is groot. Dat blijkt uit het feit dat al negentig procent van het vloeroppervlak is verkocht. Voor Technishow hebben zich nu ruim 300 exposanten ingetekend. Het aantal FPT-VIMAG-leden dat meedoet is met nu al 108 hoger dan ooit. Een flinke hoeveelheid partijen die de laatste edities niet hebben meegedaan, hebben nu wel een aanvraag gedaan. 

Technishow 2022 voor 90 procent gevuld
Foto: Rolf Elling

Volgens FPT-VIMAG belooft TechniShow 2022 als vanouds de grootste zakelijke beurs van de Benelux te worden. De commissie Technishow gaat in werkgroepen de content op en rond de beurs bepalen. Daarnaast kijkt het mee naar zowel exposanten- als bezoekersmarketing. Ook het volledige logistieke proces wordt door de commissie bekeken, evenals afspraken over transport.

ESEF Maakindustrie

Voor ESEF Maakindustrie staat de teller op 166 exposanten. Deze beslaan tot nu toe ruim 75 procent van de beschikbare beursmeters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (1)

  1. Dag Redactie,

    Dat is ook niet verwonderlijk, alle bedrijven die zich voor 2020 hadden opgegeven hebben ook al betaald! Hooguit kon je toen een gedeelte terugkrijgen van het ingelegde geld. Dus bijna iedereen koos ervoor om dit maar te reserveren voor 2022 want 2020 is nooit doorgegaan maar zogenaamd “uitgesteld” naar 2022. De datum die normaal elke 2 jaar ook voor de technishow staat.