SNIJ Noord groeit verder door overname RVS Leek

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

SNIJ Noord breidt haar activiteiten verder uit door overname van RVS Leek. Het Heerenveense bedrijf, opgericht in 2009, zet hiermee een volgende stap om totaalontzorging in plaatbewerking te realiseren. Met de overname is SNIJ Noord in staat om alle stappen volledig in eigen huis uit te voeren.

Ook voor RVS Leek is de overname een logische stap, aldus Henk Beerlings, aandeelhouder van RVS Leek. ‘Na bijna 37 jaar aandeelhouderschap hebben wij besloten om RVS Leek per 1 maart 2019 te verkopen. RVS Leek werkt al jarenlang nauw samen met SNIJ Noord voor het laser- en watersnijden van plaatmateriaal. Doordat de werkprocessen van RVS Leek en SNIJ Noord naadloos op elkaar aansluiten, zien wij deze overname als een logische stap in ons streven naar het bieden van meerwaarde aan onze klanten. Ook bieden we ons personeel hiermee een goede toekomst.’

Beitsmogelijkheden

SNIJ Noord streeft voortdurend naar het leveren van toegevoegde waarde. Door de overname van RVS Leek, gespecialiseerd in de nabewerking van plaatmateriaal, wordt dit daadwerkelijk gerealiseerd.

Na de overname blijven beide bedrijven actief vanuit de huidige standplaats. ‘De komende maanden gaan we de werkprocessen van beide bedrijven met elkaar integreren’, licht Gerrit Jellema van SNIJ Noord toe. ‘Dat betekent dat we klanten vanuit beide locaties volledig kunnen ontzorgen: van ondersteuning in tekenwerk en engineering, lasersnijden en watersnijden tot assembly en nabehandeling.’ De overname brengt voor klanten van SNIJ Noord nog een uniek voordeel mee: door deze overname beschikken zij over beitsmogelijkheden in eigen huis. 

SNIJ Noord

SNIJ Noord levert plaatwerk in diverse soorten roestvast staal, aluminium en staal, en heeft de specialistische kennis in huis om te adviseren en mee te denken in de keuze van materialen. Het bedrijf staat garant voor de kwaliteit van het eindproduct. Het geleverde (half)fabricaat is immers onderdeel van een vervolgproces en moet daarom naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Gerrit Jellema: ‘Juist door alle stappen nu in eigen huis te beheren, zijn we nog beter in staat om het volledige proces te beheersen.’ 

Contactgegevens
Postbus
Postbus 33
8440 AA Heerenveen
AdresApollo 25
Postcode en plaats
8448 CL Heerenveen
Telefoon0513 622 841
Meer informatieInformatie aanvragen