Robojob exposeert dit najaar zowel op de vakbeurzen EMO Hannover en de Metavak Gorinchem

De beursagenda voor het najaar begint vorm te krijgen. Vorige week nog maakte RoboJob bekend dat het ook dit jaar weer naar Hannover trekt voor deelname aan EMO, beurs voor metaalbewerkingsmachines. Nu blijkt dat de Belgische CNC-specialist van daaruit meteen verder trekt naar Gorinchem, voor een nieuwe deelname aan Metavak van 8-10 oktober in Gorinchem.

Van 16 tot en met 21 september 2019 neemt Robojob voor een derde keer deel aan de EMO-beurs in Hannover. Daarvoor zijn de voorbereidingen al enkele maanden terug gestart. Slechts enkele weken na EMO zal de marktleider in CNC-automatisering ook deelnemen aan de Metavak-beurs in Gorinchem.
‘De agenda met onze beursdeelnames en events begint alvast goed vol te lopen’, weet ook CEO Helmut De Roovere. ‘EMO staat natuurlijk al veel langer met stip genoteerd, maar het blijft ook belangrijk om deel te nemen aan regionale beurzen zoals Metavak. Ook daar zijn we er elke keer weer bij, en dat is nu niet anders.’

Waar Metavak de afgelopen jaren steevast doorging rond 1 november, werd de beurs nu eerder in de maand oktober ingepland. Dit jaar gaat Metavak door van 8 tot en met 10 oktober.

Robojob

RoboJob is dé specialist in de automatisering van CNC-machines voor kleine en middelgrote series. RoboJob werd in 2007 opgericht, met als missie de maakindustrie opnieuw winstgevend en competitief te maken, en deze industrie opnieuw aantrekkelijk te maken voor jonge werknemers.

Robojob staat van 16-21 september op de EMO Hannover in hal 27, stamd A46 en van 8-10 oktober op de Metavak