Lees hier alles over Materialen

Vakbeurs Materials: materialen, analyses, verbindingen en oppervlaktetechnieken

Veldhoven is op 31 mei en 1 juni dé plaats voor materiaal-minnende bedrijven en organisaties uit de Benelux. Dan vindt daar de vijfde editie van de vakbeurs Materials plaats. Dit jaar steunt het evenement op vier logische pijlers: materialen, analyses, verbindingen en oppervlaktetechnieken. Elk met een eigen zone op de beursvloer en elk met een aansprekend congresprogramma. En deze pijlers kunnen niet zonder elkaar…

Meer...
In

Staalprijzen stijgen verder

De sterk gestegen prijzen in het eerste kwartaal houden stand en het lijkt er op dat in het tweede kwartaal nog hogere prijzen doorgevoerd gaan worden. Dit schrijft Lex Coenen van Noviostaal in zijn nieuwsbrief Het Staaljournaal van februari.

Meer...
In

Surface sluit af met 2.559 bezoekers

De vierde editie van Surface, dé vakbeurs voor oppervlaktetechniek (4-6 oktober) trok 2.559 eigen bezoekers. Dit is 2 procent meer dan in 2014. De tweejaarlijkse vakbeurs had 175 exposanten en was in oppervlakte groter dan de voorgaande editie.

Meer...
In

Hogere staalprijzen gaan in rook op

De druk op de EU-staalmarkt neemt als maar toe door goedkope importen uit China, Rusland, Brazilië en tegenwoordig ook Korea en Mexico. Daarmee gaat mogelijk de droom van de Europese staalmakers om in het najaar te proberen de prijzen wat te gaan verbeteren in rook op.

Meer...
In