zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Krachten bundelen voor scheidingsschermen


Hellevoetsluis, 24 april 2020
Drie bedrijven die getroffen zijn door de coronacrisis hebben hun krachten gebundeld om onder de naam Safety-Screen hoogwaardige scheidingsschermen te gaan maken voor de anderhalvemetermaatschappij. De schermen zijn te gebruiken op werkplekken op kantoor, in de horeca en op het terras, op scholen en in publieke ruimtes.

De bedrijven Tentverkoop, Textiel Service Rijnmond en Voorne-Putten Verhuur & Events zijn zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Nu die maatregelen de komende maanden slechts mondjesmaat versoepeld zullen worden en Nederland toe moet naar een anderhalvemetereconomie, hebben ze een oplossing bedacht: ze gaan samen veiligheidsschermen produceren.

Omgebouwd

De fabriek van Tentverkoop is omgebouwd tot een productiehal, de loods van Voorne-Putten verhuur & Events tot een distributiecentrum en Textiel Service Rijnmond werkt hard aan de marketing en verkoop. Daardoor kunnen alle medewerkers die nu thuis zitten weer aan de slag. Vanaf woensdag 22 april kunnen de bedrijven naar schatting duizend op maat gemaakte schermen per dag produceren. Omdat ze op eigen bodem en in eigen beheer worden geproduceerd zijn ze bovendien snel leverbaar.

Platform

De website safety-screen.nl is ontwikkeld als een platform, zodat ook andere getroffen ondernemers zich als wederverkopers kunnen aansluiten. Zij krijgen dan 25 procent van de verkoopprijs. Op die manier wil het bedrijf samen met ondernemers door heel Nederland de coronacrisis te lijf gaan.

Krachten bundelen voor scheidingsschermen'
De schermen zijn te gebruiken op werkplekken op kantoor. (Foto: Safety-Screen)
1/1
 
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts