zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Gratis e-learnings voor medewerkers mkb-metaal


Hazerswoude-dorp, 8 april 2020
Veel mkb-metaalbedrijven hebben het door de coronacrisis momenteel zwaar. OOM wil in deze moeilijke periode bedrijven en medewerkers steunen en de ontwikkeling van het vakmanschap blijven stimuleren. Daarom hebben ze een speciale aanbieding gemaakt voor alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven.

Medewerkers kunnen vandaag nog aan de slag met meer dan 100 online cursussen, waarmee zij zowel hun technisch vakmanschap als hun soft skills en digitale vaardigheden kunnen versterken. OOM heeft deze ‘e-learnings' speciaal voor de branche geselecteerd én neemt de kosten voor zijn rekening.

Vaktechnische opleidingsmodules op mbo-niveau 3 & 4

Via het e-learningplatform van samenwerkingspartner CRAFT Education kunnen medewerkers tot het einde van het jaar kosteloos een van de volgende opleidingsmodules volgen:
  • Technisch tekening lezen
  • Vorm en plaatstoleranties
  • Basis meten
  • Tekeninglezen praktijk
  • Materiaalkunde
Deze modules hebben een studiebelasting van 10 tot 24 uur en worden bij goed gevolg afgesloten met het toekennen van een certificaat op mbo-niveau. Hier vind je meer informatie en kunnen medewerkers zich aanmelden.

Online trainingen op gebied van soft skills en digitale vaardigheden

Online opleider GoodHabitz biedt inspirerende trainingen op het gebied van productiviteit, leiderschap, talen (zakelijk), commerciële en digitale vaardigheden. Alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven krijgen vanaf vandaag tot eind van dit jaar de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz. Bekijk het uitgebreide aanbod , of meld je hier aan voor een link om meteen te beginnen.

Meer online mogelijkheden

  • In de etalage van de OOM cursuscatalogus bieden ze een ruime selectie online trainingen, waarvoor ze tijdelijk een hogere PTT-vergoeding uitkeren van 75 procent tot maximaal € 1.000.
  • De bibliotheek van online leerplatform oZone is nu gratis toegankelijk voor medewerkers in het mkb-metaal. Hier is een grote hoeveelheid kant-en-klaar lesmateriaal te vinden, speciaal voor de technische sector. Van vaktechnische onderwerpen tot uitleg over veilig werken. Medewerkers kunnen zich hier registreren voor een account, waarna ze direct aan de slag kunnen.
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts