zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Efficiëncy verbetering en one-stop-shopping bij Mparts


Utrecht, 24 februari 2020
Op ESEF Maakindustrie toont Mparts weer de laatste noviteiten uit haar pakket op haar 66 m2 grote stand. Het thema dit jaar is ‘Efficiëncy verbetering en one-stop-shopping’, omdat de verschillende pakketten steeds vaker worden uitgebreid met innovaties die bijdragen aan een nog efficiënter werkproces.

'Ondanks het feit dat ons assortiment ruim 30.000 mechanische componenten bevat, slagen onze toeleveranciers er keer op keer in om nog innovatievere producten aan hun lijnen toe te voegen. Dit dankzij hun jarenlange ervaring en marktkennis', aldus Stefan van der Beek, directeur van Mparts. In het kader van dit thema toont Mparts daarom op deze beurs nieuwe zelfborgende insteekhijsogen voor schroefdraadopnames, een nieuwe uitbreiding van de easy-E line, twee nieuwe series arreteerbouten met snelvergrendelingsknoppen, industriële stootdempers van KOBA en een uitbreiding van het stelvoetenpakket van NGI. Behalve dat alle datasheets van de easyE-line zijn geactualiseerd met nieuwe krachten, snelheden en een uitgebreid programma eindaansluitingen, kunnen vanaf nu de easy-E35 actuatoren binnen twee weken worden geleverd. Dit met behulp van het nieuwe Quick Ship-programma. De modellen met snelvergrendelingsknoppen uit de nieuwe series arreteerbouten van Halder zijn leverbaar in een M12- en M16-uitvoering. Afhankelijk van het werkstuk kan de diameter van de indexeerpen 6, 8 of 10 mm bedragen.

Insteekhijsogen

De nieuwe zelfborgende insteekhijsogen voor schroefdraadopnames zijn beschikbaar in RVS 360 (1.4542) en gefosforteerd staal en de maximale hijskracht varieert, afhankelijk van de gekozen uitvoering van van 3,9 to 8,4 kN bij in-lijn heffen en 1,5 tot 4,5 kN bij heffen onder een hoek van 45 graden. Een interessante nieuwkomer in het pakket van Mparts is de KMA-serie instelbare, industriële stootdempers van KOBA, die volledig uit één stuk zijn vervaardigd. Bij deze stootdempers is zowel de dempingskracht als de stootsnelheid in 12 stappen volledig op maat instelbaar. Tot slot zal op de stand bij Mparts een heel programma stelvoeten van de Deense A-merk fabrikant NGI te zien zijn. NGI levert verstelbare stelvoeten, al dan niet conform 3-A EHEDG-normen, voor toepassingen in onder andere clean rooms, de voedingsindustrie, de bakkerijwereld, de zuivelindustrie, de farmaceutische industrie en de machine- en apparatenbouw. Tijdens de ESEF kan tevens kennis gemaakt worden met de nieuwe vertegenwoordigers voor de Benelux.

ESEF Maakindustrie, hal 4, stand B.090

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts