zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Metallurgische industrie werkt aan internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen


Zoetermeer, 6 februari 2020
VNMI en PUM Netherlands senior experts (PUM) zijn een samenwerkingsverband aangegaan om elkaar te versterken op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzame ontwikkeling en het delen van kennis.

VNMI zal via haar netwerk PUM helpen zoeken naar experts voor de adviesprojecten die PUM uitvoert in ontwikkelingslanden en opkomende markten. Deze experts delen hun kennis met lokale ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Tevens ondersteunt VNMI het werk van PUM door het delen van kennis en netwerk en daar waar mogelijk samenwerking in de keten. PUM en VNMI brengen zo vraag en aanbod samen.

Dick Ernste, CEO PUM: 'PUM laat bedrijven op duurzame wijze groeien door kennis te delen. Samen met VNMI willen wij onze groep van metaalexperts uitbreiden. We zijn altijd op zoek naar ervaren experts met kennis van techniek en ondernemerschap. Dankzij hun inzet kunnen wij nog meer bedrijven ondersteunen in de landen waarin we actief zijn.'

'Door de samenwerking met PUM werkt de Nederlandse metallurgische industrie concreet verder aan IMVO (internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen). Eerder in 2019 lanceerden wij onze VNMI IMVO-toolkit, waarmee ondernemers concreet aan de slag kunnen met IMVO. Daarnaast is op initiatief van ons vorig jaar het IMVO-convenant metaalketen ondertekend door het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat samen met verscheidene NGO's en vakbonden. Met PUM zijn we nu in staat om ter plaatse mensen te helpen met datgene waar we goed in zijn: kennis van metaal! Dit biedt een mooie aanvulling op onze eerdere IMVO-activiteiten', aldus Hans van den Berg, voorzitter VNMI.

Metallurgische industrie werkt aan internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen'
VNMI en PUM Netherlands senior experts (PUM) zijn een samenwerkingsverband aangegaan om elkaar te versterken op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzame ontwikkeling en het delen van kennis.
1/1
 
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts