zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Met modder gooien'


Deventer, 30 januari 2020
Auteur:
Rolf Elling
Het zijn slechts wat geluiden die we horen uit de maakindustrie, maar toch, ik hou er niet van. Zo zijn er concullega-uitgaven die schermen met het feit dat ze het hoogste bereik hebben. Ook zouden we geen bestaansrecht meer hebben na een wat ongelukkige periode. Deze periode ligt achter ons.

En nu kan ik u vertellen, heel eerlijk en open, we zijn sterker dan ooit. Bovendien verschijnen we met onze Nederlandse Vraag en Aanbod krant elke week en dat doet geen enkele uitgave in de NL-maakindustrie ons na. Wat dit betreft kunnen wij beter iets gaan roepen over ons bereik. Bovendien heeft onze uitgave, zo blijkt uit onderzoek, een meeleesbereik van 3,3. Ergo, de krant wordt aan ruim drie collega's doorgegeven binnen het bedrijf dat de krant ontvangt.

 

Ik ben er in ieder geval trots op. Daarnaast brengen we in Vlaanderen de Belgische maakindustrie op de hoogte van allerlei ontwikkelingen. Elke drie weken ligt daar Vraag en Aanbod op de mat van circa  7.500 maak(kmo)bedrijven. Geen knip- en plakwerk, nee unieke artikelen gemaakt door Belgische freelancers. Dat geldt overigens ook voor onze Nederlandse uitgave, veel informatie geschreven op locatie, bij ondernemers dus.

 

Ook proberen we de verbinding te leggen tussen toeleveranciers, afnemers, machinebouwers, opleidingsinstituten, brancheorganisaties, machineleveranciers, etc.

 

Met modder gaan gooien of iets ongefundeerd roepen, wij doen het niet. Ditzelfde geldt in grote mate ook voor de maakbedrijven, die elkaar, ondanks dat er enige vorm van concurrentie is, werk gunnen. En zo hoort het. Bovendien moet je uitgaan van je eigen kracht.


Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts