zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Kantpersfabrikant Wila bouwt tweede productievestiging in Lochem


Lochem, 13 november 2019
Wila heeft samen met hoofdaannemer Kreunen Bouw Lochem de papieren getekend om te kunnen starten met de bouw van Wila's tweede productievestiging in Lochem. Door de forse groei die Wila de afgelopen jaren heeft doorgemaakt én om klaar te zijn voor de toekomst is de bouw van een tweede productielocatie noodzakelijk.

Aan de Kwinkweerd, tussen TKF en Praxis, zal Wila's tweede locatie zich toespitsen op het maken van de kantpersgereedschappen. Ondertussen blijft de bestaande locatie aan de Goorseweg het hoofdkantoor en  wordt de fabriek aldaar opnieuw ingedeeld om de gereedschapshouders optimaal te kunnen produceren.

In januari zal worden gestart met de eerste werkzaamheden. De hoofdaannemer Kreunen Bouw Lochem zal worden ondersteund door Alferink installatietechniek uit Groenlo en architect Maas Architecten uit Lochem.

Over Wila

Wila ontwikkelt en produceert wereldwijd high-end klemsystemen en gereedschappen voor kantpersbouwers en -gebruikers. Het doel is het voortdurend ontwikkelen en produceren van gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces naar een steeds hoger niveau brengt. Om dit te realiseren werkt Wila wereldwijd samen met de belangrijkste kantpersbouwers, waardoor continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën.

 

 

Kantpersfabrikant Wila bouwt tweede productievestiging in Lochem'
V.l.n.r.: Wim Maas (Maas Architecten), Jan Brunshorst (Kreunen Bouw), Frank Rouweler (WILA), Hans Willemsen (WILA), Bart Kempers (WILA) en Jorrit Hulshof (Maas Architecten). (Foto: Elmar Jense)
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts