zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Familieruzie bij Holterman Staal in Markelo


Markelo, 4 september 2019
Grote problemen bij Holterman Staal in Markelo. Het familiebedrijf ging zeven jaar geleden over van vader Gerard Holterman naar zijn zoon Maikel. Gerard Holterman heeft nu echter contact opgenomen met de fiscus omdat er naar zijn mening is gefraudeerd bij drie bv's van het bedrijf dat hij in 1987 oprichtte.

Dat meldt Tubantia. Gerard Holterman verwijt de huidige directie, waarin zijn zoon geen zitting meer heeft, van 'roofzucht'. Jaarrekeningen zouden niet kloppen, Holterman eist dan ook dat de Rabobank en ING een onderzoek instellen naar wat er de laatste jaren heeft plaatsgevonden bij het staal- en betonconcern. Bij het overdragen van het bedrijf zou er een eigen vermogen zijn geweest van veertig miljoen euro en een schuld van 35 miljoen euro. Nu, zeven jaar later, is het eigen vermogen veertien miljoen en is de schuld opgelopen naar 45 miljoen euro.

Verder weigert de huidige directie van de Stichting Holterman Groep om het bedrijfspensioen van Holterman uit te keren, daarnaast hebben zij beslag laten leggen op zijn aow-uitkering. De directie kiest hiervoor omdat zij vinden dat ze nog 4,5 miljoen euro tegoed hebben van de oprichter van het bedrijf.

Het complete verhaal is hier te lezen op Tubantia.

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts