zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Training 'Visueel sorteren constructief naaldhout' op derde locatie


Kootwijkerbroek, 11 maart 2014
Ingenieursbureau Evan Buytendijk organiseert alweer vijf jaar de training Visueel Sorteren Constructief Naaldhout. Tot nu toe gebeurde dit op twee locaties: Helmond (Mevo Houtindustrie) en Dalfsen (Foreco). Dit jaar komt daar een derde locatie bij: Van de Pol Hout en Bouwmaterialen in Kootwijkerbroek.

Mireille Vriezekolk die de trainingen coördineert legt uit waarom: "Als aanvulling op onze bestaande locaties zochten wij naar een meer centraal gelegen trainingslocatie. Helmond en Dalfsen worden bezocht door een trouwe groep cursisten uit de ruime omgeving. Beide locaties zijn echter te ver van elkaar verwijderd om een acceptabel alternatief voor elkaar te zijn. Deze meer centraal gelegen locatie biedt bovendien een goed bereikbare mogelijkheid voor cursisten uit alle regio's. In Van de Pol Hout en Bouwmaterialen (gelegen op korte afstand vanaf de A1) hebben wij een gastvrije partner met alle benodigde faciliteiten gevonden."

 

Hout visueel op sterkte kunnen sorteren, is een belangrijke vaardigheid voor houtsorteerders en bestekzoekers. Een voorwaarde voor de invoering van de CE markering op constructief hout (verplicht sinds januari 2012) is dat medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het visueel sorteren van hout hiervoor een instructie/opleiding hebben gevolgd.

 

Meer info vindt u op de website: http://www.evanbuytendijk.nl/ of is aan te vragen via opleidingen@evanbuytendijk.nl

Training 'Visueel sorteren constructief naaldhout' op derde locatie'
Training “Visueel sorteren constructief naaldhout” op derde locatie: na Helmond en Dalfsen komt Kootwijkerbroek daarbij.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in hout?

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie