MIX Noordoost volgende week van start

De nieuwe vakbeurs Maakindustrie Expo (MIX) Noordoost gaat volgende week, 18 en 19 mei, van start. ‘De regio Noordoost-Nederland biedt eindeloze kansen voor maakbedrijven. Het is een broedplaats voor start-ups en barst van de mkb’s. Er is een goede relatie met onderwijs- en overheidsinstanties en de regio is goed bereikbaar voor omliggende regio’s en West-Duitsland’, zegt Jeffry Plaggenmarsch namens de beursorganisatie Easyfairs.

Deze nieuwe vakbeurs is een plek waar kennis en innovaties worden gedeeld en waar bezoekers in contact komen met toeleveranciers. ‘De bezoeker van MIX Noordoost heeft handvatten nodig om zijn dagelijkse werkzaamheden te verbeteren en om zijn bedrijf toekomstbestendig te maken. Kennis opdoen is een must, net als het delen van ervaringen. Dat kan op MIX Noordoost. Bovendien halen we verschillende experiences naar de beurs om beleving toe te voegen aan het concept’, zegt Plaggenmarsch. Inmiddels is de beursvloer gegroeid naar 120 exposanten verdeeld over drie beurshallen. Registreren voor een bezoek aan de beurs kan hier.

De opbouw is in volle gang.

De lancering van MIX Noordoost stond aanvankelijk gepland voor 2020, maar de beurs is meerdere keren verplaatst vanwege het coronavirus. Dat gold ook voor meer beurzen in de maakindustrie,. Door verplaatsingen van al deze beurzen wordt MIX Noordoost de eerste fysieke ontmoeting voor de maakindustrie sinds lange tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *