Metavak viert tweejaarlijkse combinatie met NIL Verbindingsweek

Metavak vindt dit jaar gelijktijdig plaats met NIL Verbindingsweek. Dat betekent ruim tienduizend brancheprofessionals en meer dan tweehonderd exposanten onder één dak in Evenementenhal Gorinchem.

Tijdens Metavak presenteren leveranciers van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en andere producten/diensten waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Kennis delen, samenwerkingen aangaan voor innovatieve projecten en de vooruitgang bespreken.

NIL/BIL Symposium

Door de tweejaarlijkse samenvoeging met NIL Verbindingsweek ontmoeten exposanten een breder publiek. Het segment verbindingstechniek wordt namelijk uitgelicht in de even jaren met een eigen beursvloer en het NIL/BIL Symposium. Ook de bezoekers van deze vakbeurs hebben vrij toegang tot Metavak. 

Gedachten wisselen

De vakbeurs Metavak is een effectieve manier om in contact te komen met waardevolle relaties uit de sector. Exposanten ontmoeten hier nieuwe relaties, wisselen gedachten uit met bestaande relaties en brengen hun producten en/of diensten onder de aandacht van een zakelijk invloedrijke doelgroep.

Er zijn tijdens deze vakbeurs veel professionals uit de branche aanwezig. Van eindgebruikers, het mkb tot grote multinationals. Metavak vindt plaats op 1, 2 en 3 november in Evenementenhal Gorinchem.