Liemar voortaan partner van Exact Nederland

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Liemar Software is officieel partner van Exact Software Nederland geworden. Deze samenwerking is bevestigd door het ondertekenen van een Global Reseller Agreement.

‘Met deze samenwerking is Liemar Software in staat om haar bestaande, maar ook nieuwe (internationale) klanten nog beter te voorzien van een totale oplossing met een maximale integratie met de software van Exact’, laat het bedrijf weten. Jan van Hapert (CEO Liemar Software) is ervan overtuigd dat Exact software extra functionaliteiten heeft die zeer interessant zijn voor de staalbouw en metaalconstructie.

‘Internationaal is er geen oplossing voor de staalbouw zoals Liemar Software die samen met de software van Exact biedt. Oplossingen die ervoor zorgen dat de staalbouw en metaalconstructie bedrijven veel meer kosten gaan besparen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe gereedschappen die ervoor zorgen dat onze klanten efficiënter kunnen werken, sneller kunnen leveren, faalkosten reduceren en altijd ‘in control’ zijn van hun bedrijf én projecten en dus méér winst maken. Daar zijn wij uniek in voor de Staalbouw en Staalconstructie en die kennis willen wij graag mondiaal kunnen leveren aan deze nichemarkt. Samen met Exact gaat dat nóg beter lukken.’

‘Liemar Software heeft reeds een zeer betrouwbare en stabiele interface met Exact”, zegt Erik Pongers (Account Director Exact), ‘en dit zet de weg open naar meer samenwerken. Exact heeft een partner programma voor niche spelers en heeft Liemar Software dus mede gekozen vanwege de grote installed base én hun markleiderschap in de staalbouw- en staalconstructiewereld in de Benelux.