Houtgroothandel Foreco winnaar van MVO Award

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Houtgroothandel Foreco is de winnaar geworden van de KvK MVO Award. In de finale werd de houtgroothandel uit Dalfsen uit vier finalisten tot het meest duurzame bedrijf van Overijssel gekozen.

De eerste KvK prijs voor MVO werd uitgereikt tijdens Made in Overijssel. 21 bedrijven uit heel Oost-Nederland hadden zich ingeschreven voor de nieuwe prijs, die door de Kamer van Koophandel Oost Nederland dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.

Tijdens een tv-uitzending van RTV Oost werden eerst vier finalisten geselecteerd: AKG Vroomshoop, Supermarkt Plus Vermaning uit Olst, Van Klaveren CCC uit Deventer en houtgroothandel Foreco. Uiteindelijk kreeg Foreco-directeur Peter Swager uit handen van Medy van der Laan, algemeen directeur van de KvK, de prijs overhandigd.

Deze bestaat uit een cheque ter waarde van 5.000 euro, die wederom voor een ‘duurzaam’ doel ingezet moet worden. Een opgetogen Swager wist ook al waaraan hij het bedrag wil besteden: ‘Om kinderen en jonge mensen bekend te maken met duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen!’