Frequentieregelaar

Leverancier: Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt vof. (26) Merk: Fuji Model/Type: Frenic Mini Nieuw/Gebruikt: nieuw Datum: 7 oktober 2019 De Fuji Frenic Mini regelaar is

Leverancier: Aandrijf- en Besturingstechniek Hartholt vof. (26)
Merk: Fuji
Model/Type: Frenic Mini
Nieuw/Gebruikt: nieuw
Datum: 7 oktober 2019

De Fuji Frenic Mini regelaar is een universele compacte frequentieregelaar met een vermogen van 0,1 tot 4kW en een regelbereik van 0 – 400Hz met ingebouwd EMC filter.

Deze eenvoudig te bedienen regelaar beschikt al bij een lage frequentie over een hoog startkoppel van tenminste 150% en kemerkt zich door een stabiele motorsturing bij belastingschommelingen. Aansturing van de regelaar kan zowel handmatig als met een analoog of digitaal signaal plaatsvinden, maar ook is bijvoorbeeld een directe regleing van temperatuur, druk e.d. mogelijk d.m.v. de standaard ingebouwde PID regeling.

Automatische energie besparing bij toepassing op ventilatoren en pompen. Door het plaatsen van een optiekaart is desgewenst communicatie met de regelaar mogelijk via RS485. Optioneel verkrijgbaar keypad maakt aansturing en uitlezing van de regelaar op afstand mogelijk.

Toepassingsgebied: transportbanden, pompen, ventilatoren…..

Voedingsspanning: 1 fase 230V – 0,1….2,2kW,

                                3 fase 400V – 0,4….4kW.

Aandrijftechniek Hartholt kan u als servicepunt van Fuji Electric niet alleen van dienst zijn met de levering van deze frequentieregelaars maar natuurlijk ook de nodige onsersteuning verlenen bij het in bedrijf nemen, want onze slogan is:

Uw probleem……onze oplossing…..dat werkt !!

Ga voor meer informatie naar aanha.nl of bel:  
Telefoon: 0529-431200

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *