EuroBLECH 2022: 1.300 exposanten uit 39 landen bereiden zich voor op grootste plaatbewerkingsbeurs

Na vier jaar kijkt de plaatbewerkingsgemeenschap uit naar de belangrijke ontmoetingsplaats voor de industrie. EuroBLECH 2022, de 26e internationale beurs voor plaatbewerkingstechnologie, vindt plaats van 25 tot 28 oktober 2022 op het beursterrein van Hannover in Duitsland. Vier maanden voor de beurs hebben ongeveer 1.300 exposanten uit 39 landen zich al verzekerd van standruimte.

Momenteel zijn de belangrijkste exposantlanden Duitsland, Italië, Turkije, China, Zwitserland, Nederland, Spanje, België, Polen, Oostenrijk, Portugal en de VS. De exposerende bedrijven hebben zich al verzekerd van een netto expositieruimte van 88.600 vierkante meter. ‘Er zijn de afgelopen jaren veel innovaties ontwikkeld, waarbij de nadruk lag op kosten- en hulpbronnenefficiëntie. Terwijl digitalisering en Industrie 4.0 op de vorige EuroBLECH onderwerpen waren die alleen grote bedrijven realiseerden, hebben deze belangrijke drijfveren nu ook de fabrieken van kleine en middelgrote bedrijven bereikt. Exposanten zullen alles presenteren wat zij te bieden hebben om het productieproces te innoveren en te digitaliseren, langs de gehele keten van plaatbewerkingstechnologie. Al deze ontwikkelingen worden weerspiegeld in het motto van dit jaar voor EuroBLECH, Your gateway to a smarter future’, zegt Evelyn Warwick, event director van EuroBLECH, namens de organisator Mack-Brooks Exhibitions.

EuroBLECH richt zich op ontwerpers, productiemanagers, kwaliteitsmanagers, inkopers, fabrikanten, technisch directeuren en experts van verenigingen en R&D die er de nieuwste trends en machines in plaatbewerking kunnen ontdekken.

Bezoekersinformatie

EuroBLECH is de grootste beurs voor de plaatbewerkingsindustrie wereldwijd en is de marktplaats om de nieuwste innovatieve productieoplossingen te ontdekken en te kopen. Talrijke live demonstraties op de beursstands bieden de vakbezoekers de mogelijkheid om machines en systemen uit alle sectoren van de plaatbewerking in actie te zien. Het beursprofiel van de EuroBLECH omvat vijftien technologiesectoren en bestrijkt daarmee de gehele technologieketen van de plaatbewerking: plaatwerk, halffabrikaten en eindproducten, handling, separatie, vervormen, flexibele plaatbewerking, buis/profielbewerking, verbinden, lassen, additieve vervaardiging, oppervlaktebehandeling, verwerking van hybride structuren, gereedschappen, kwaliteitscontrole, CAD/CAM/CIM-systemen, fabrieks- en magazijnuitrusting, alsmede R&D.

De exposantenlijst, beschikbaar op de EuroBLECH website, wordt regelmatig bijgewerkt en biedt veel informatie over de exposerende bedrijven, zoals exposantenprofielen, bedrijfsvideo’s en contactgegevens. De EuroBLECH e-news, die regelmatig voorafgaand aan de beurs wordt verzonden, biedt het laatste nieuws over het evenement, de exposanten en de industriesector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.