CPC Metal Treatment en Jacobs Lomm bundelen krachten

CPC Metal Treatment uit Coevorden en Jacobs Lomm zijn per direct een samenwerking aangegaan. Dit vertelt Diana Stroeven, marketing manager van Multinal Group, de overkoepelende organisatie van zes bedrijven waartoe ook CPC behoort.

Vraag en Aanbod sprak Stroeven samen met Wim van der Zee van Jacobs Lomm op de vakbeurs voor oppervlaktetechnieken Surface 2010 die nog tot en met 14 oktober wordt gehouden in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Zowel CPC als Jacobs Lomm blijven ieder zelfstandig opereren, echter door de krachtenbundeling is ervoor beide bedrijven een win- winsituatie ontstaan.

Verchromen

‘Door de samenwerking met Jacobs Lomm verstevigt Multinal Group haar positie als belangrijke speler op het gebied van galvanische en chemische oppervlaktebehandelingen. Daarmee zijn we samen met Jacobs ook de grootste speler in de Benelux op het gebied van verchromen’, weet Stroeven.

Duitse markt

Wim van der Zee: ‘Ik treedt vanaf nu, naast account manager bij Jacobs Lomm, ook op als accountmanager CPC Metal Treatment. ‘Ik ben daar geen onbekende want ik heb daar in het verleden zelfs gewerkt. In mijn tijd had CPC veel Duitse klanten, maar die portefeuille is minder geworden’, vertelt Van der Zee. ‘Mijn opdracht in de Multinal Group is om als accountmanager Europa in eerste instantie met name te richten op het terughalen van de Duitse klanten. MIjn collega Tarik Konjo bewerkt de Nederlandse markt.

Meer over deze bundeling van krachten tussen Multinal Group en Jacobs Lomm