Blog Rolf Elling: ‘Nog niet normaal’

En het is weer een heel bijzonder jaar geworden. Dat mag je toch wel weer stellen. De impact van COVID-19 was enorm. Het leek een tijdje de goede kant op te gaan, maar dor de varianten blijft de pandemie doorrazen.

Blog Rolf Elling: 'Beurshonger gestild'
Rolf Elling

Het lijkt er evenwel op dat het de maakindustrie niet heeft geïnfecteerd. De cijfers zijn rooskleurig en veel maakbedrijven zullen dan ook met de nodige tevredenheid 2021 financieel afsluiten.

En dan is het zomaar weer 2022. Een nieuw jaar waar er weer vele uitdagingen zullen liggen. Niet alleen op het gebied van het personeel en de invulling van de ontstane vacatures, maar zeker ook  op het vlak van automatisering en robotisering. We hebben er in het afgelopen jaar veel over geschreven. Om de maakindustrie te informeren over de stand van zaken, de ontwikkelingen en de voortgang. Want dit blijft booming business en de leveranciers zullen ook de komende jaren weer veel ontwikkelingen te melden hebben. We blijven het volgen.

En dan komen, gepland voor maart maar inmiddels verplaatst naar eind augustus ’22, de TechniShow en ESEF Maakindustrie. Laten we er nu nog maar even vanuit gaan dat deze topbeurzen voor de maakindustrie dan wel doorgang kunnen vinden. We gaan het meemaken.

In deze laatste papieren uitgave van 2021 willen we u uiteraard bijzonder fijne feestdagen toewensen en een goed en gezond 2022.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.