Blog Rolf Elling: Het wordt zomer

Foto van: Rolf Elling
Geplaatst door Rolf Elling

En dan hebben ze zo maar weer de zomermaanden en de hierbij horende vakantieperiode voor de deur staan. Zonder beperkingen. En dat geeft toch wel een lekker gevoel. Heerlijk er even tussenuit na toch wel een hectisch jaar. Zeker met het conflict tussen Rusland en Oekraïne, wat een verschrikkelijk meeslepende situatie is geworden. En dat anno 2022. Het is toch niet te beschrijven wat er gebeurt.

Maar goed, het leven gaat door en ‘we’ zijn met zijn allen wel toe aan een welverdiende vakantie. En als we dan met zijn allen weer terug zijn, staat het grootste maakevent in de Benelux  op de planning. TechniShow en ESEF Maakindustrie in de vertrouwde hallen van de jaarbeurs in Utrecht.

Althans, niet wat ESEF Maakindustrie betreft. De standhouders zijn niet meer te vinden in de hallen 1, 2 en 3, maar worden aanpalend aan de TechniShow hallen gepositioneerd. De hallen 10 en 11 zullen worden gevuld met ESEF Maakindustrie exposanten.

Ik vind dit persoonlijk een verstandige zet. Immers, de klanten van de TechniShow exposanten staan op ESEF Maakindustrie. De route wordt voor beide partijen wat eenvoudiger. Met andere woorden de integratie tussen biede partijen is snel te doen. En dat vier dagen lang.

Maar eerst even lekker genieten van een naar verwachting fijne vakantie.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl

Twitter: @VenA_Rolf

Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.