Blog Rolf Elling: Even in de zomermodus of toch niet

Foto van: Rolf Elling
Geschreven door Rolf Elling

Het is een periode van relaxen en genieten. De maanden juli en augustus zijn voor de meeste Nederlanders de twee maanden bij uitstek om op vakantie te gaan. Een welverdiende, daar ga ik gemakshalve maar even van uit. Het is een periode om even bij te tanken, tot rust te komen en vooral genieten.

Tags:

Na een periode van wellicht veel dynamiek en veel werk, is het tijd om even de bakens te verzetten. Dat hebben we met zijn allen ook wel even nodig. Er gebeurt nogal wat in de maakindustrie. En er zal ook nog veel gebeuren in de toekomst. Eerst even genieten, daarna weer vol aan de bak.

Want ook in het najaar staan er weer fraaie evenementen voor de maakindustrie op stapel. Wat te denken van bijvoorbeeld de internationale vakbeurs Schweissen & Schneiden in Essen. Deze wordt gehouden van 11 tot 15 september aanstaande. Daarna komt EMO (18 – 23 september) in Hannover.

Maar ook dichter bij huis zijn er evenementen waarbij de maakindustrie zich presenteert. Denk bijvoorbeeld aan de Metavak in Gorinchem. Kortom, voldoende gelegenheid om notie te nemen van nieuwe, innovatieve ontwikkelingen binnen de gehele maakindustrie.

En och, mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn deze te bezoeken, dan heeft u altijd nog deze uitgave Vraag&Aanbod en de hieraan gerelateerde websites en nieuwsbrieven achter de hand. Want ook wij informeren u hierover. Dat doen we met het redactieteam met passie, ook in de zomermaanden.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *